Brandmæssige ventilationsenheder

Brandmæssige ventilationsenheder med modstrømsvekslere

Utroligt men sandt

Selvom LinkNordics nye serie af brandcelleaggregater med modstrømsveksler er en smule større, tungere og dyrere end vores gamle, men unikke, kompaktlinje – så er anlæggene på alle måder meget bedre. Utroligt! Selvom aggregaterne er større og dyrere, så er det stadig væsentligt billigere at anskaffe. Samtidig fylder det mindre i byggeriet i og med, at man ikke skal bygge en hel brandcelle omkring anlægget.

Nytænkning

Brandcelleaggregaterne er konstruktionsmæssigt en helt ny måde at bygge anlæg på. Vi har formået at sammensmelte to enheder – brandcellen og ventilationsaggregatet – således de hver især har deres egen hovedfunktion, men stadig forbliver én samlet enhed.

Banebrydende udvikling

Brandcelleaggregaterne er så nytænkende og banebrydende, at Innovationsfonden har ønsket at bidrage til udviklingen. Samtidig skulle Dansk Brandteknisk Institut udvikle en ny testmetode i og med, at der ikke foreligger nogen prøvningsstandarder eller klassifikationsstandarder for denne type aggregater.

Fleksibelt

Da LinkNordic gik i gang med at udvikle brandcelleaggregaterne, overvejede vi hver eneste detalje, komponent- og materialevalg til anlæggene.

LinkNordic ville udvikle et anlæg, der lever op til fremtidens standarder, som giver installatøren fleksibilitet under installationen og brugeren et betjenings- og energivenligt ventilationsanlæg, der ikke optager unødvendige m² i byggeriet.

Alt dette formår vi at give kunden og lidt mere til.

Energirigtigt valg

Brandcelleaggregaterne er monteret med ebmpapsts nyeste kompositventilatorer med EC-motorer. Sammen med det lave interne tryktab giver dette nogle helt unikke SFP værdier, der uden problemer lever op til Bygningsreglementet.

Eksterne aktører

Brandcelleaggregaterne er udviklet i samarbejde med nogle af de bedste aktører inden for deres felt på det europæiske marked. Deres ekspertise samt DBIs tests og evaluering af aggregaterne har gjort det muligt, at aggregaternes innovative opbygning kan sidestilles med en brandcelle i henhold til DS428.