Ventilationsenheder

Her kan du finde forskellig information omkring, hvilke produkter vi hos LinkNordic producerer samt information omkring automatikken i produkterne
Læs mere
Læs mere
Læs mere

Automatik der er energieffektiv, driftsikker og nem at bruge

Systemet indeholder alle de komponenter, der er nødvendige for at styre ventilatorer, elektriske og vandbaserede varmelegemer, kølesystemer, varmevekslere og aktuatorer i moderne ventilationsanlæg.

Systemkomponenterne kommunikerer via standard Modbus-teknologi, mens ekstern kommunikation foregår via standard Bus-systemer alt efter markedsbehovene.

Styringsautomatikken til ventilationsaggregaterne er en unik styringsløsning, som giver vores kunder mar­kante fordele gennem intelligente løsninger som eksempelvis brugertil­passede informationsniveauer og indbygget webinterface.

Brugervenligheden er i top, og enkelheden i opbygning, montage og service giver betydelige be­sparelser på både økonomi og miljø.

Systemet indeholder alle de komponenter, der er nødvendige for at styre ventilatorer, elektriske og vandbaserede varme-/kølelegemer, kølesystemer, modstrømsvarmevekslere og aktuatorer, der blandt andet indgår i HCPs moderne ventilationsanlæg.

Systemkomponenterne kommunikerer via standard Modbus-teknologi, mens ekstern kommunikation foregår via standard Bus-systemer alt efter markedsbehovene. Masteren indeholder en højtydende processor og alle interfaces til og fra systemet.

Air2 er et samlet system til styring af ventilationsanlæg, der bruger de nyeste teknikker inden for kommunikation og design, samt erstatter traditionelle kabelforbundne systemer.

Air2 giver slutbrugeren og installatøren den perfekte løsning i kraft af sit tidssvarende design og sin brugervenlige programmering.

AIR2 systemkonfigurering og alle anlægsapplikationer udføres via en brugervenlig web-interface, som gør installations- og indreguleringsarbejdet til en leg.

Den totale integration af styrings- og effektelektronik findes

ikke bedre i branchen. Systemet virker fra starten – så enkelt er det!

AIR2-systemet er anden generation elektroniske løsninger til ventilationsanlæg. OJ Electronics præsenterer via AIR2 et topmoderne system, der er baseret på årelange erfaringer med HVAC-produkter, og som sikrer maksimal komfort og lavt energiforbrug.

Systemet konfigureres via en standard IE-browser på en PC direkte i den indbyggede webserver. Programmøren kan opsætte forskellige niveauer til forskellige brugergrupper ved hjælp af en brugerflade med flere niveauer.

Ventilationsanlægget betjenes fra en PC via den indbyggede webserver eller via den unikke “tryk og drej” knap på håndterminalen.

Alle perifere enheder tilsluttes til masteren vha. et Modbuskabel, som gør det nemt at tilslutte systemet og samtidig fastholde fuld kontrol med alle systemenheder. Denne unikke løsning gør systemet meget omkostningseffektivt at installere, indregulere og servicere.

Ventilationsanlægget samles fra fabrikken med al indvendig installation og kabelføring og kan skilles ad hvis ønsket i forbindelse med transport og samles igen på installationsstedet.

Air2 kan tilsluttes til en lang række forskellige kommunikationssystemer: Modbus RTU, Modbus TCP/IP, intern webserver, BACNET og via tilkøb LON.