Om os

Her kan du læse om historien bag LinkNordic – samt hvilken vision og mission vi har

Historien om LinkNordic

Virksomheden LinkNordic ApS blev etableret i 2007 på det forretningsgrundlag at levere indeklimaprodukter af høj kvalitet til hele det danske marked via veletablerede og fagligt dygtige samarbejdspartnere.

I dag er LinkNordic ApS importør af et bredt sortiment af indeklimaprodukter – som via anerkendte installatører og særligt udvalgte samarbejdspartnere – leverer ventilationsløsninger af høj kvalitet til alle former for private virksomheder, statslige og kommunale myndigheder og institutioner m.v. Endvidere leveres et bredt udvalg af vore ventilationsprodukter til det private ejerboligmarked.

Leverancer og produktudvælgelserne sker gerne i et tæt samarbejde med byggebranchens rådgivere bl.a. arkitekter, ingeniører, installatører, ESCO konsulenter, statslige og offentlige myndigheder m.v.

Yderligere har LinkNordic lige udvidet sortimentet, så det nye program består af aggregater med toptilslutninger samt aggregater til pladskrævende installationer.

Fælles for LinkNordics aggregater er, at de uden problemer opfylder de strenge krav i bygningsreglementet. Det vil sige SFP værdier på 1.500 J/m³ ved ventilation med fast luftmængde og 1.800 J/m³ ved ventilation med variabel luftmængde samt en temperaturvirkningsgrad på minimum 80% iht. til EN308.

Vores vision og mission

Vision

Det er LinkNordics vision at fremstå som en stabil leverandør i kontrolleret vækst, der leverer kvalitetsprodukter inden for indeklima til en bred kundekreds i det danske erhvervsliv.

Mission

LinkNordics mission er at levere indeklimaprodukter af høj kvalitet, som imødekommer vores kunders høje forventninger og krav til et godt indeklima.